Huittisten seudun työväenperinneyhdistys ry

Etusivu

Yhdistyksen toiminta

Tule jäseneksi

Yhdistyksen säännöt

Kansalaissota

Sotasurmat 1918

Muistomerkit

Tietojen keruu

Tilaisuudet

Kuvagalleria

Palvelulinkkejä

Yhteystiedot

 

Tervetuloa tutustumaan yhdistykseemme

Tervetuloa mukaan toimintaamme.

Lisätietoja toiminnasta antavat yhdistyksen hallituksen jäsenet.

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi ottamalla yhteyttä kehen tahansa hallituksen jäseneen haluamallasi tavalla. Jäsenrekisteriä varten tarvitaaan nimi- ja osoitetiedot. Mikäli liityt jäseneksi maksamalla suoraan jäsenmaksun, ilmoita silloinkin em. tiedot.

Jäsenmaksu on 10 euroa vuonna 2014.

Voit liittyä jäseneksi myös netin välityksellä. Voit lähestyä meitä muissakin asioissa netin välityksellä.

Voit lähettää yhdistykselle myös sähköpostia osoitteella tyovaenperinneyhdistys@gmail.comKun yhdistys vuonna 2006 perustettiin, keskeisenä tavoitteena oli muistotaulujen aikaansaaminen vuonna 1918 vakaumuksensa puolesta kuolleiden muistomerkille Huittisten hautausmaalle ja vainajien siunaaminen.

Muistotaulut paljasti ja vainajat siunasi 24.8.2008 piispa Kari Mäkinen. Hän sanoi puheessaan tämän olevan mahdollista, koska katkeruus on sulanut suruksi, kaikkien yhteiseksi suruksi, ei syytöksiksi tai haavojen auki repimiseksi vaan suruksi.
Lue Kari Mäkisen puhe kokonaisuudessaan tämän sivun teemasta Tilaisuudet.

Yhdistyksen toiminta jatkuu. Vuonna 2017 on kulunut 100 vuotta Suomen itsenäistymisestä ja kansalaissodasta vuonna 2018.

Tämä kansakunta on vaiennut aroista asioistaan, sillä vuoden 1918 tapahtumat jättivät syvät arvet. Menneisyyttä ei voi eikä tule unohtaa. Se on mahdollista muistaa ja olla sovinnossa sen kanssa, kaikkien siihen liittyvien erilaisten kokemusten kanssa, ja oppia siitä.

Työväen historia ja suomalaisen työn historia ovat kuitenkin keskeinen osa tämän kansakunnan historiaa. Näitä asioita haluamme omalta pienellä panoksellamme vaalia.

Aarno Korpela

Puheenjohtaja 2014

Goldenage.fi sivut Etusivu Tänään Harrastukset Hyvinvointi Koti Luonto Matkailu Omat rahat Yhteiskunta Google Keskustelut